PSYCH-K Basis-Workshop

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die intensief wil werken aan persoonlijke groei en voor professionals die cliënten begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In de 3-daagse workshop leer je effectieve processen om beperkende en negatieve overtuigingen in je onderbewustzijn te vervangen door positieve overtuigingen die jouw ontwikkeling ondersteunen.

Je kunt PSYCH-K gebruiken voor persoonlijke groei op geestelijk, emotioneel of fysiek niveau.

Omdat integratie in het onderbewuste plaatsvindt, kun je je ontwikkeling versnellen en wordt veranderen eenvoudig, licht en leuk.

We maken tijdens het proces gebruik van een speciaal ‘toestemmings-protocol’. Door dit protocol ben je verzekerd dat de veranderingen in jouw hoogste en beste belang zijn.

Na deze workshop kun je de geleerde PSYCH-K processen op ieder gewenst moment bij jezelf of anderen toepassen.  Dit krachtige gereedschap stelt je in staat met elke uitdaging in je leven om te gaan.

Alles wat je in bewust geformuleerde overtuigingen kunt verwoorden, kun je met het materiaal uit de Basic Workshop integreren in je onderbewuste.

Voorbeelden:

Ik accepteer en waardeer mezelf volledig

Ik sta mezelf toe kwetsbaar en gevoelig te zijn in een relatie

Ik ben een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van mijn familie

Ik zie schoonheid in alle delen van mijn lichaam

Ik verdien al het geld dat ik nodig heb met het werk dat ik het liefste doe

Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven

Ik ontspan me, doe mijn best en mijn best is goed genoeg

Meer over het PSYCH-K proces

PSYCH-K in uw professionele praktijk

PSYCH-K omvat een serie processen die relatief eenvoudig zijn om aan te leren en daarna toe te passen met cliënten. Het geeft toegang tot onderbewuste processen waardoor gewenste ontwikkeling kan plaatsvinden op geestelijk, emotioneel of fysiek niveau.

PSYCH-K hanteert als uitgangspunt dat alle wijsheid in de persoon zelf is, en de therapeut alleen als ‘begeleider’ zich verbindt met de hulpvraag. Hierdoor ontvouwt zich als vanzelf een proces dat de cliënt de ervaring geeft zelf leiderschap te hebben over zijn/haar eigen leven.

In de Basic workshop wordt gewerkt met bewust geformuleerde overtuigingen. In de Advanced workshop wordt rechtstreeks op energieniveau gewerkt. Na iedere workshop kunt u het geleerde direct toepassen in uw praktijk.

De Basic en Advanced workshop PSYCH-K van Delight Training en Coaching zijn geaccrediteerd als nascholing door de VNT (Basic: 4 studiepunten, Advanced: 8 studiepunten).

Paradigma vanuit het werk van Bruce Lipton

We maken in het PSYCH-K proces gebruik van de intelligentie van onze cellen, zoals door Bruce Lipton beschreven, en richten ons op basisinstellingen op onderbewust, dat wil zeggen cellulair, niveau. Het menselijk denken en handelen is voor 95 procent gestoeld op dit onderbewustzijn. Het is daarom ook dat we daar willen zijn om de verandering door te voeren.

Vanuit een nieuw paradigma ontwikkel en verfijn je je waarnemingsproces over jezelf. Dit oefenen we gedurende de hele workshop. Door jezelf in deze manier van waarnemen te trainen, wordt het steeds makkelijker om onderbewuste overtuigingen van jezelf naar boven te halen.

Je neemt in het ‘nu’ waar hoe je overtuigingen, gedachten en emoties je gedrag beïnvloeden en sturen.  

Deze overtuigingen vormen de basis waarmee we vervolgens het PSYCH-K proces in gaan.