Workshops

In de PSYCH-K workshops leer je de paradigma-verandering die Bruce Lipton in zijn boeken ‘De biologie van de overtuiging’ en ‘Spontaneous Evolution’ beschrijft moeiteloos in je dagelijks leven te integreren. Je leert belemmerende programmeringen en overtuigingen in je onderbewustzijn te herkennen en in bekrachtigende overtuigingen om te zetten.

In een speels en licht contact met ons onderbewustzijn, leren we de veranderingen die we ons wensen in ons leven zelf door te voeren. Vrij, open, gelukkig en in contact met een diepe innerlijke vrede, zijn al na 2 dagen PSYCH-K workshop de typische ervaringen van mensen. Blijvende verandering kunnen bereiken wordt een vertrouwde en vanzelfsprekende ervaring in ons leven.

Aansluitend kun je je nieuw verworven inzichten op elk moment bij jezelf of anderen aan de hand van de PSYCH-K documentatie toepassen en verdiepen.

PSYCH-K Basis-Workshop

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die intensief wil werken aan persoonlijke groei en voor professionals die cliënten begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In de 3-daagse workshop leer je effectieve processen om beperkende en negatieve overtuigingen in je onderbewustzijn te vervangen door positieve overtuigingen die jouw ontwikkeling ondersteunen.

Je kunt PSYCH-K gebruiken voor persoonlijke groei op geestelijk, emotioneel of fysiek niveau.