Verbonden leven met Live the Connection    

Liefde is Leven in Verbinding. Maar - hoe realiseer je dat in je dagelijks leven? Met de LOVE Method ga je steeds dieper ervaren dat Liefde alles verbindt. Je stress transformeert in een leven dat steeds meer een uitdrukking is van wie jij bent: Liefde.

Ieder van ons verlangt er ten diepste naar elke dag echte liefde en verbinding, en vervulling te ervaren. En dat is wat De LOVE Method mogelijk maakt.

Relaties worden helderder, je bereikt je doelen effectiever en gemakkelijker. Je ervaart liefde, gezondheid en overvloed, in vrede met jezelf en anderen.

Dergelijke veranderingen ervaar je in persoonlijke sessies met de LOVE Method, in de workshops, en in je dagelijks leven. 

De LOVE Method is de brug naar liefdevol leven: een brug tussen weten wat je wilt en het ook kunnen. Het is ook de brug naar voelen wat je ècht wilt.

De LOVE Method is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je bereikt er blijvende resultaten mee! 

In de LOVE Method Kernmodule leer je jezelf en anderen te assisteren in het proces zodat je het zelf dagelijks kunt toepassen.

Marina Riemslagh: Wat maakt de LOVE Method zo krachtig?


 

Hans Vrijmoeth geeft sessies met de LOVE Method. Vanaf 2008 tot 2017 was ik instructeur en pionier van PSYCH-K in Nederland en Belgie. Hans: "De LOVE Method is een baanbrekende volgende stap."  In een sessie ervaren hoe mooi en krachtig het werkt? Klik hier.

Agenda

  • 27 Oktober 2018 Module "ontstressen" | Intro LOVE Method
    Met Hans Vrijmoeth. Zaterdag  27 oktober 2018, 10 - 16 uu,  Inner Cikel, Oegstge…
  • 24 November 2018 Module "ontstressen" | Intro LOVE Method
    Met Hans Vrijmoeth.  Zaterdag 24 november 2018, 10 - 16 uur, Inner Cikel, Oegstgeeststraat…

Producten

Weblog

Lijsten integreren: de grond onder je ego vandaan halen
Nadat ik mijn kernmodule vorige week herhaalde, en na een paar weken intensief met lijsten gewerkt te hebben, zit ik vanmiddag sprakeloos op de bank, erg onder de indruk van wat de LOVE Method kan doen. Het kan werkelijk allemaal met de LOVE Method! In de laatste weken ben ik persoonlijke lijsten gaan maken en integreren. Wow! Je zou kunnen zeggen dat persoonlijke ontwikkeling zo eenvou…