Liefde is Leven in verbinding    

Herken je een gevoel afgescheiden te zijn? Weet je dat je Licht bent? Met PSYCH-K ontwikkel je naar een diepere staat van essentie. Blokkades maken plaats voor een weten dat jij met alles verbonden bent. Jij wordt zichtbaar.

Relaties worden helderder, je leven effectiever en vloeiender. Dergelijke veranderingen ervaar je met PSYCH-K. in persoonlijke sessies, in de workshops, en in je dagelijks leven.

PSYCH-K is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. De verandering is effectief en blijvend!

In de workshops leer je daarnaast jezelf en anderen te begeleiden in het proces zodat je het zelf dagelijks kunt toepassen.

- Rob Williams over PSYCH-K -


 

Meld je nu aan voor een sessie bij Hans Vrijmoeth. Vanaf 2008 tot 2017 was ik instructeur en pionier van PSYCH-K in Nederland en Belgie.  

PSYCH-K Agenda

  • 22 September 2017 Workshop Basis
    Vrijdag 22 tot en met zondag 24 september 2017 Cursustijden: vrijdag inloop, koffie en thee 09.…

Producten

Weblog

“Ik vertrouw het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam.”
“Ik vertrouw het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam.” Dit is een voorbeeld van een positieve, bekrachtigende overtuiging. Overtuigingen zijn een belangrijke basis van ons onderbewuste systeem. Met spiertesten maken we contact met ons onderbewuste en ontdekken we onze belemmerende overtuigingen. Overtuigingen die als een rem werken op onze persoonlijke ontwikkeling. Met PSYCH-K…