Lijsten integreren: de grond onder je ego vandaan halen

Nadat ik mijn kernmodule vorige week herhaalde, en na een paar weken intensief met lijsten gewerkt te hebben, zit ik vanmiddag sprakeloos op de bank, erg onder de indruk van wat de LOVE Method kan doen. Het kan werkelijk allemaal met de LOVE Method!

In de laatste weken ben ik persoonlijke lijsten gaan maken en integreren. Wow!

Je zou kunnen zeggen dat persoonlijke ontwikkeling zo eenvoudig is als het oplossen van stress, het ophelderen van relaties, en het veranderen van overtuigingen. Jazeker, vanuit een zeker oogpunt is dat waar. 

Lees meer
Door Hans Vrijmoeth op Zondag 03 December 2017, Geen reacties

Wat het ABC voor ontstressen zo bijzonder maakt

Wat maakt het ABC voor ontstressen zo bijzonder? 

Het bijzondere van ‘Het ABC van ontstressen’ – en van alle andere verbindingen – vind ik dat met name “Deze HELE persoon creëert NU ALLE verbindingen door...” een krachtige zin is die een onvermijdelijkheid creëert (Marina noemt dat ‘performatief’) die op alle niveau’s, ook het bewuste, volledig vertrouwen en actie mogelijk maakt.
Steeds meer ervaar ik hoe diep ‘Het ABC voor ontstressen’ doorwerkt en de stress daadwerkelijk helemaal transformeert. Het gaat steeds door tot àlles weg is, dat is heel krachtig.
Het werkt voor grote en kleine stress, waar ook maar iets (soms ‘een beetje’) lijkt te blokkeren geeft het weer beweging….

Door Hans Vrijmoeth op Donderdag 31 Augustus 2017,